مشاهده همه 2 نتیجه
هاردنر به معنای سفت کننده به موادی اشاره دارد که به یک ماده پایه اضافه میشوند تا ویژگیهای مختلف آن مانند سختی، مقاومت، ماندگاری و غیره را افزایش دهند. هاردنرها در صنایع مختلف بخصوص در تولید مواد پلیمری، رزینها، رنگها و مواد شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرند.
|>> جهت اطلاع از قیمت هاردنر با شماره 02144526383 تماس بگیرید <<|
هاردنر در تولید رزین بهعنوان مادهای اضافی به رزین اضافه میشود تا فرآیند پلیمریزاسیون یا تصلب رزین را آغاز کند. در صنعت رنگسازی، هاردنر میتواند به رنگ اضافه شده تا ویژگیهای ماندگاری و سختی رنگ را بهبود دهد.
اگر رزین را گروه A بنامیم و نوعی باشد که به خودی خود در زمان کوتاهی خشک نمیشود، بنابراین جهت فرآیند پخت رزین به ماده ای از گروه B که همان هاردنر و سخت کننده است نیاز داریم.
هاردنر اپوکسی (Epoxy Hardener) یک ماده شیمیایی است که در فآیند پخت رزین اپوکسی برای سفت شدن و تقویت رزین استفاده میشود. رزین اپوکسی به تنهایی یک ماده مایع و نرم است و هاردنر اپوکسی به آن قدرت سفت شدن و تغییر شکل میبخشد.
هاردنر اپوکسی به عنوان عامل اصلاحکننده (Curing Agent) نیز شناخته میشود. وقتی هاردنر اپوکسی به رزین اپوکسی اضافه میشود، واکنش شیمیاییی به نام پلیمریزاسیون رخ میدهد. این واکنش توسط هاردنر آغاز میشود و منجر به تشکیل لینکهای پلیمری و شبکهای در ساختار مولکولی رزین میشود. این فرآیند به تقویت، سفت شدن و تشکیل یک ساختار سخت و مقاوم در نهایت منتهی میشود.
نوع هاردنر اپوکسی معمولاً بر اساس نیازهای کاربردی و محدوده دمای عملیاتی تعیین میشود. برخی از نوعهای رایج هاردنرهای اپوکسی شامل هاردنرهای آمینی (مانند آمین اتیلندیآمین، آمین تریایزوسیانات و آمین آروماتیک) و هاردنرهای اپوکسیدی (مانند اپوکسید بیسفنول) میباشند.
این ترکیب شیمیایی با توجه به کاربرد هاردنر اپوکسی و یا واکنش زا به انواع مختلفی دسته بندی می شود. نوع 10 درصد تتا آن جزو ترکیبات شیمیایی آمینی آلیفاتیک می باشد. که سرعت بسیار زیادی در پخت دارد. از این ترکیب معمولا در صنایع کامپوزیت، قالب سازی کفش، تولید چسب ها، ساخت سنگ ها، کفپوش ها و همچنین پوشش مخازن استفاده می شود.
نوع دیگر آن به عنوان سخت کننده مورد استفاده قرار می گیرد و به رزین اپوکسی افزوده می شود تا مقاومت آن را افزایش دهد. از مهم ترین کاربردهای آن نیز می توان به ساخت سکوها، کفپوش مورد استفاده در محیط خورنده و ساخت لوله های انتقال اشاره نمود.
خرید هاردنر شفاف و با کیفیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. از مهم ترین مزایای این ترکیب شیمیایی می توان به موارد زیر اشاره نمود.
با توجه به ویژگی های حائز اهمیت هاردنر اپوکسی با کیفیت، در صورتی که میزان کیفیت این ترکیب شیمیایی کاهش یابد، ویژگی های آن نیز کاهش پیدا کرده و منجر به آسیب دیدگی محصولات در صنایع مختلف می شود.
برای اطمینان از کیفیت این ترکیب شیمیایی بهتر است از شرکت های معتبر آن را خریداری نمایید. یکی از معتبرترین مراکز فروش هاردنر شیمی افسون است، که می تواند این محصول را با بهترین کیفیت در اختیار شما قرار دهد.
|>> جهت اطلاع از قیمت هاردنر با شماره 02144526383 تماس بگیرید <<|
شیمی افسون تولید کننده هاردنر اپوکسی با کیفت در ایران است.برای خرید این ترکیب شیمیایی کافی است از طریق راه های ارتباطی مشخص شده در سایت، با مشاورین شرکت تماس گرفته و سفارش خود را ثبت کنید.
قیمت فروش هاردنر اپوکسی و هاردنر پلی استر با توجه به انواع هاردنر متفاوت می باشد. از طرفی آن را می توانید در بسته بندی های نیم کیلویی، 1 کیلویی، 5 و 18 کیلویی خریداری نمایید. همچنین برای خرید عمده می توانید این ترکیب شیمیایی را به صورت 200 کیلویی ( در بشکه) خریداری نمایید. به همین دلیل قیمت نهایی آن کاملا به نوع و حجم ترکیباتی که خریداری می نمایید.
رزین و هاردنر هردو بدون هم اگر استفاده شوند همانگونه مایع باقی میمانند. بنابراین برای فرآیند پخت رزین به یک هاردنر نیاز دارید.
خیر؛ هاردنرها و رقیق کننده ها موادی هستند که در مقابل یکدیگر نقش دارند. هاردنر ماده ای است که برای سفت شدن ماده دیگری مانند رنگ یا لاک به آن اضافه میشود. تینر مایع فراری است که برای نازک کردن رنگ مفید است.
حتما باید در ترکیب رزین و هاردنر نسبت را حفظ کرد. یکی از دلایلی که باعث خرابی نتیجه کار میشود نادرستی و عدم رعایت نسبت ترکیب مخلوط است. اگر بیش از حد هاردنر ریخته شود واکنش شیمیایی تغییر میکند و فرآیند پخت رزین به درستی عمل نمیکند.
در بیشتر موارد اگر همه چیز در ترکیب رزین و هاردنر صحیح باشد و تمام شرایط را به درستی انجام داده باشید، این مشکل به این دلیل است که رزین برای پخت به بیش از 24 ساعت زمان نیاز دارد. معمولا در 24 ساعت رزین 95 درصد سفت شده و در این زمان میتوانید اگر نیاز دارید رزین خود را حالت دهید و خم کنید. بنابراین باید بیش از 24 ساعت برای تکمیل و نهایی شدن فرآیند پخت رزین منتظر بمانید.