تولیدکننده مواد اولیه کامپوزیت و فایبرگلاس
شنبه ۰۱ دی ۱۴۰۳

رقیق کننده سیلیکون قالب گیری

خرید رقیق کننده سیلیکون قالب گیری
چکیده این مطلب:

پیش از آنکه به موضوع رقیق کننده سیلیکون قالب گیری بپردازیم بهتر است بدانیم که سیلیکون‌ ها گروه بسیار مفید و پرکار برای پلیمرها هستند. ….

نویسنده: حیدر فیلی منتشر شده در: ۰۲ شهریور ۱۴۰۱ 1,549 بازدید

پیش از آنکه به موضوع رقیق کننده سیلیکون قالب گیری بپردازیم بهتر است بدانیم که سیلیکون‌ ها گروه بسیار مفید و پرکار برای پلیمرها هستند. این مواد دارای خواص جالبی در دماهای بالا و پایین می‌باشند. در مقابل شرایط جوی مانند رطوبت و نور مقاومت خوبی دارند. از سیلیکون‌ها در ترکیب رنگ‌ها، صنعت لاستیک و روغن‌های صنعتی به‌طور گسترده استفاده می‌شود.

سیلیکون‌‌ها در دماهای بالا و پایین خاصیت‌های قابل‌توجهی دارند و ازجمله موادی هستند که در صنعت پلیمر کاربردهای زیادی دارند. این مواد در برابر شرایط خاص جوی مثل شرایطی که نور و رطوبت وجود دارد از خود مقاومت بسیار خوبی نشان می‌دهند و خواص لاستیکی خود را تا دمای ۲۶۰ الی ۳۱۵ درجه سانتی‌گراد حفظ و نگهداری می‌کنند.

رقیق کننده سیلیکون قالب گیری

رقیق کننده سیلیکون قالب گیری

سیلیکون‌ها در موارد زیر به‌خوبی مورداستفاده قرار می‌گیرند:

  • استفاده از سیلیکون‌ها در صنعت لاستیک.
  • استفاده از سیلیکون‌ها در روغن‌های صنعتی.
  • استفاده از سیلیکون‌ها در ترکیب کردن انواع مختلف رنگ‌ها.

جهت ساخت و تولید پلیمرهای خاص و بهبود خاصیت‌های پلیمر در دمای کم گروه‌های فنیل مورداستفاده قرار می‌گیرند. از نتیجه واکنش بین کلر و سیلان‌ها با آب سیلان‌ها به وجود می‌آیند. با ایجاد تغییر در گروه انتهایی این پلیمر، می‌توان فرآورده‌‌های مختلفی از آن درست کرد.

از دمای ۲۰۰ الی ۳۲۰ درجه سانتی‌گراد دامنه کاربرد سیلیکون‌ها است. تعیین نقطه شکنندگی این سیلیکون‌ها در دمای کم با مقدار فنیل آن‌ها است. گروه‌های فنیل را جهت کاهش دادن تبلور در پلیمر وارد می‌کنند. استحکام سیلیکون‌ها در دمای کم، افزایش پیدا می‌کند و پایین‌تر از نقطه شکنندگی، کشسانی خود را از بین می‌برد.

نقاط شکنندگی دی‌متیل سیلیکون کمتر از ۵۹- و متیل فنیل کمتر از ۱۱۵- درجه سانتی‌گراد است.

خصوصیات و ویژگی‌های انواع سیلیکون‌ قالبگیری

  1. عایق آب.
  2. عایق هوا.
  3. عایق صدا.
  4. انعطاف‌پذیر.
  5. عایق رطوبت.
  6. مقاوم در برابر حرارت.
  7. مقاوم در برابر برودت.
  8. مقاوم در برابر اسید.
  9. مقاوم در برابر روغن (چربی).
  10. خاصیت نارسایی الکتریسیته.

ویژگی‌ها و خصوصیات ذکرشده در همه‌ی انواع مختلف سیلیکون‌‌ها و مقدار آن مختلف است و ویژگی‌ها و همچنین خصوصیات آن توسط تولیدکننده هر سیلیکون شرح داده می‌شود. بعضی از انواع مختلف سیلیکون‌ها موجود هستند که جهت مصرف‌های بهداشتی مورداستفاده قرار می‌گیرند.

سیلیکون‌ها چسبندگی بسیار خوبی دارند و برخی به‌طور طبیعی چسب می‌باشند. سیلیکون‌ها بهترین رهاساز قالبی هستند. روغن سیلیکون به‌عنوان رهاساز قالب به کار می‌رود؛ اما ممکن است روی جسم قالب گیری شده منتقل شود و رنگ‌آمیزی را دشوار کند. مقاومت سیلیکون‌ها در برابر شرایط جوی بسیار خوب است. نور فرابنفش، ازن، آب و … حتی برای مدت ده سال هم بر روی آن‌ها بی‌اثرند. قارچ‌ها می‌توانند روی لاستیک‌های سیلیکون رشد کنند؛ اما با شوینده‌های قوی از بین می‌روند. در فرمول‌بندی‌های جدید سیلیکون‌های مقاوم در برابر قارچ هم تولید می‌شوند.

از سیلیکون قالبگیری RTV2 می‌توان به‌منظور ساخت قالب از آسان‌ترین روش استفاده کرد. ازجمله موادی که در ساخت ساده و زودهنگام قالب‌ها بکار می‌رود سیلیکون قالبگیری است. این ماده می‌تواند به‌منظور نمونه‌سازی و اجرای پایلوت پروژه‌ها مورداستفاده قرار گیرد. درنتیجه می‌توان سیلیکون RTV2 را از بااهمیت‌ترین و پرکاربردترین انواع سیلیکون بهداشتی در صنعت یادکرد.

سیلیکون‌های قالبگیری و بهداشتی عموماً پس از گذشت مدت‌زمانی از تاریخ تولیدشان، غلیظ می‌شوند و بنابراین استفاده از آن‌ها مشکل شده و به دلیل افزایش سرعت خشک شدن، حباب‌گیری از آن‌ها مشکل خواهد شد. رقیق کننده سیلیکون قالب گیری (حلّال سیلیکون) موجب کاهش ویسکوزیته سیلیکون و بنابراین افزایش کارایی سیلیکون‌های غلیظ خواهد شد. میزان افزودن حلال به سیلیکون ۱ تا ۱۰ درصد است که بسته به نوع کار متفاوت است. ناگفته نماند که افزودن حلال به سیلیکون موجب کاهش سختی آن خواهد شد (سیلیکون نرم‌تر خواهد شد).

مزیت حلال سیلیکون نسبت به روغن سیلیکون این است که برخلاف روغن سیلیکون پس از ساخت قالب سیلیکونی به‌هیچ‌عنوان موجب چرب شدن قالب نخواهد شد.

دستورالعمل استفاده از رقیق کننده سیلیکون قالب گیری

خرید رقیق کننده سیلیکون قالب گیری

خرید رقیق کننده سیلیکون قالب گیری

رقیق کننده سیلیکون قالب گیری یا حلال سیلیکون را قبل از افزودن هاردنر به سیلیکون اضافه کرده و تا ترکیب شدن و یکنواخت شدن کامل سیلیکون آن را مخلوط‌کنید.

نکته مهم در استفاده از رقیق کننده سیلیکون قالب گیری

رقیق کننده سیلیکون قالب گیری به دلیل فرار بودن و پایه حلال بودن در صورت مقدار مصرف زیاد در سیلیکون‌ها پس از خشک شدن سیلیکون اکسیدشده و باعث شیرین کردن سیلیکون می‌شود.

  • مشتریان محترمی که از سیلیکون قالب گیری استفاده می‌کنند می‌توانند از این محصول جهت رقیق کردن انواع سیلیکون‌های قالبگیری استفاده کنند.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 1 =