تولیدکننده مواد اولیه کامپوزیت و فایبرگلاس
جمعه ۳۰ شهریور ۱۴۰۳

رزین پلی استر مات

رزین پلی استر مات
چکیده این مطلب:

فهرست این محتوا: پنهان رزین پلی استر مات کجا کاربرد دارد؟ دستورالعمل استفاده از رزین پلی استر مات: رزین پلی استر مات کجا کاربرد دارد؟ ….

نویسنده: حیدر فیلی منتشر شده در: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ 1,423 بازدید

رزین پلی استر مات کجا کاربرد دارد؟

این محصولات با تنوع بسیار زیادی تولید می‌شوند که منجر به تنوع کاربری آن‌ها نیز شده است. در این مقاله به معرفی و بررسی رزین پلی استر مات می‌پردازیم. رزین پلی استر به‌نوعی مایع مصنوعی و دست‌ساز می‌گویند که با درصد مشخصی از هاردنر ترکیب‌شده و درنهایت پس استفاده و در مواجه با هوا کاملاً خشک می‌شود. به‌طورکلی این محصول از واکنش اسیدهای آلی دوعاملی با الکل‌های چندعاملی به دست می‌آیند که کاربردهای متنوعی نیز دارند.

رزین پلی استر مات

رزین پلی استر مات

پیشنهاد میشه این مطلب رو بخونی »» آشنایی با انواع رزین پلی استر

رزین پلی استر مات نوع بی‌رنگ رزین پلی استر است که کیفیت و چسبندگی بسیار بالایی دارد. مرکز فروش رزین پلی استر مات این محصول با نرخ مقطوع به خریداران عرضه می‌کند. این مرکز همواره سعی دارد محصولی که ارائه می‌شود علاوه بر قیمت مناسب کیفیتی عالی داشته باشد.

رزین‌های پلی استر در انواع مات و براق وجود دارند که با توجه به کیفیت بالا و چسبندگی بسیار خوب دارای طرفداران زیادی بوده و امروزه بازار فروش خوبی را به خود اختصاص داده‌اند. از این محصول در رنگ‌آمیزی انواع سطوح چوبی و مبلمان سازی و … استفاده می‌شود. فروشگاه رزین پلی استر مات انواع این محصول را بهروش‌های مختلف حضوری و یا اینترنتی ارائه می‌کند.

برخی از مهم‌ترین کاربردهای انواع رزین پلی استر مات عبارت‌اند از:

  • تولید انواع پارتیشن
  • ساخت پانل رزین پلی استر
  • تولید برخی کف‌پوش‌ها
  • به‌کارگیری در صنایع تولید مبلمان
  • ساخت لوازم دکوری کوچک و ظریف
  • ساخت بدنه وسایل منزل مانند رویه میزهای چوبی

پیشنهاد میشه این مطلب رو بخونی »»

استفاده از رزین ها می‌تواند سبب افزایش مقاومت تولیدات در برابر عوامل محیطی مانند رطوبت و گرما شود که درنهایت موجب بالا رفتن عمر مفید این تولیدات می‌شوند. عدم‌تغییر رنگ در برابر نور و مقاومت نسبی در برابر شوینده‌ها و برخی مواد شیمیایی نیز برخی دیگر از ویژگی‌ها و مزیت‌های انواع رزین به شمار می‌آیند.

خرید رزین پلی استر مات

خرید رزین پلی استر مات

دستورالعمل استفاده از رزین پلی استر مات:

در ابتدا سطحی که قرار است رزین پلی استر مات بر روی آن اجرا شود را از هرگونه گردوغبار و آلودگی پاک نمایید. برای این کار باید سطح کار با استفاده از بادپاش، بادگیری شود؛ سپس با دستمالی تمیز این کار را ادامه دهید. پس‌ازآن کارگاه را جارو کرده و آب‌پاشی نمایید.

ابزارآلاتی که دراین‌باره باید از آن‌ها استفاده شود را آماده نمایید. پیستوله و کمپرسور هوا از مهم‌ترین‌ها هستند. در مسیر کمپرسور هوا باید از فیلتر رطوبت و هوا استفاده شود. این فیلتر اجازه ورود رطوبت، روغن و یا ذرات دیگر را به پیستوله نمی‌دهد.

هوای داخل شیلنگ باید با فشار بسیار زیادی تخلیه شود. حال شیلنگ را به پیستوله وصل نمایید. تنظیماتی باید بر روی پیستوله انجام شود که این موضوع را باید از قبل آموخته باشید.

ماده رقیق نیم پلی استر، هاردنر و تیلر را با یکدیگر ترکیب کرده و آن را داخل مخزن بریزید و رنگ‌کاری را آغاز نمایید. در حین مخلوط این سه، به‌آرامی این کار را انجام دهید تا حباب تشکیل نشود.

بهترین روش اجزاء، آغاز کردن این فرایند از قسمت پایینی سمت چپ به سمت قسمت بالا سمت راست هست.

پیشنهاد میشه این مطلب رو بخونی »» رزین پلی استر هوا خشک چیست

امروزه انواع رزین پلی استر کیلویی برای ساخت و تولید لوازم دکوری، صنعت مبلمان سازی و برخی کارگاه‌های تولیدی مانند ساخت کابینت با حجم قابل‌توجهی خریداری و مورداستفاده قرار می‌گیرند.

درمجموع؛ پلی استر نام نوعی الیاف است که در زبان فارسی رزین پلی استر نیز نام می‌گیرد. رزین پلی استر مات شیمی افسون، دوجزئی (جز اول رزین پلی استر و جز دوم خشک‌کن یا هاردنر) و بر پایه رزین‌های کوتاه روغن غیر هوا خشک و رزین‌های امینی هست و بر روی سطوح چوبی که در معرض شرایط داخلی و خارجی قرارگرفته‌اند مورداستفاده قرار می‌گیرد.

پوشش رزین پلی استر مات به‌عنوان لایه نهایی روی سطوح چوبی از قبیل دکوراسیون، مبلمان، میز و صندلی، درب و پنجره و سایر تجهیزات چوبی اداری و خانگی به‌عنوان یک پوشش سفید و مات مورداستفاده قرار می‌گیرد. از ویژگی‌های بارز پوشش پلی استر مات می‌توان چسبندگی عالی به سطح، سختی، انعطاف‌پذیری خوب و مقاومت در برابر عواملی مانند سایش، ترشحات نفتی و روغن‌های گیاهی و حیوانی را نام برد.

رزین پلی استر مات از خواصی همچون جلوه ماندگار پس از اعمال بر سطوح چوبی، یکنواختی و تثبیت و عاری از موج بودن سطح کار، قابلیت تمیز نمودن سطوح بدون ایجاد لکه و سفیدک، سرعت خشک شدن در آب‌وهوای مختلف و تسهیل در سرعت کار، ضد آب و رطوبت به مقدار قابل‌توجه، لطافت و نرمی برخوردار هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =